Natūralus eterinis aliejus Levanda plius - Lavender+ (Young Living) 5 ml
Naudokite levandų eterinį aliejų (Lavandula angustifolia) „Lavender+“ ruošdami elegantiškus patiekalus, jog maloniai nustebintumėte tiek šeimyną, tiek draugus. Ši žolelė turi saldų, gėles primenantį aromatą, kuris puikiai dera su aštriais ir švelniais patiekalais. Įlašinkite „Lavender+“ eterinio aliejaus į gaminamą maistą, jog lengvai suteiktumėte malonų prieskonį. Nors dažniau naudojamas saldėsiuose, aliejus „Lavender+“ gali papildyti ir pikantiškus patiekalus. Levandų kartais netgi įmaišoma į garsųjį „Herbes de Provence“ žolelių derinį kartu su mairūnais, čiobreliais, raudonėliais, rozmarinais ir kitais prieskoniais. Įmaišykite į klasikinį vištienos, ėrienos ar bulvių patiekalą – išsyk suteiksite naują skonį. Net mažiausias šio aliejaus lašelis pagardins bet kurį patiekalą. Tad nepersistenkite ir pradėkite nuo mažo kiekio. Pamirkykite aliejuje dantų krapštuką ir lengvai patepkite juo patiekalus.
Naudojimas:
- Pasigaminkite naminių vaisių uogienių, sumaišytų su „Lavender+“ eteriniu aliejumi. Įmaišykite į mėlynių, abrikosų, aviečių arba persikų uogienes ir drebučius.
- Derinkite „Lavender+“ žemišką, paprastą skonį su ryškiais citrusinių vaisių skoniais. Išbandykite levandų limonadą arba citrusinių vaisių šerbetą.
- Įmaišykite „Lavender+“ į pieno produktus, gamindami trapios tešlos kepinius, ledus, orinukus ar plaktos grietinėlės gaminius.
- Naudodami „Lavender+“ pikantiškuose patiekaluose, derinkite su čiobreliais, rozmarinais, raudonėliais ir kitomis žolelėmis.
Nurodymai
Įlašinkite 2 lašus į bazinį aliejų. Gerkite 3 kartus per dieną.
Ingredientai:
Levandų (Lavandula angustifolia)* aliejus
*100 % grynas eterinis aliejus
Maisto papildai neturėtų būti vartojami kaip mišrios mitybos pakaitalas. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės.